08-04-2014, 12:14 AM
Witajcie ^-^
Poszukuję,jakiegoś dobrego shoujo - romans bądź bishounena ;__;
pls. bo nie mam już co oglądać D:
08-04-2014, 12:14 AM
Witajcie ^-^
Poszukuję,jakiegoś dobrego shoujo - romans bądź bishounena ;__;
pls. bo nie mam już co oglądać D:
08-04-2014, 04:27 AM
Sukitte Ii na yo <--- mój ulubiony romansik ;3
Amnesia <--- całkiem ciekawe ... ujdzie ;D Ahh łatwiej byłoby jakbyś wrzuciła tutaj swojego MAL'a ![]()
"A guy open's his door and gets shot , you think now it's me , no , I am the one who knocks!"
08-04-2014, 05:58 AM
Tasogare Otome x Amnesia- Jeden z lepszych romansów jaki oglądałem(bo chyba jedyny), dla mnie 10/10
Nana-To chyba każdy kojarzy ![]()
08-04-2014, 09:48 AM
Tasogare Otome x Amnesia <---- ja tylko powiem odnośnie tego... oglądać i tyle 10/10
Isshuukan Friends Golden Time z innych romansów...klasyczna już chyba Toradora! ![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da!
08-04-2014, 10:21 AM
Oglądałam wszystko.
btw. golden time jeszcze nie ale ponoć jest średnie ;d a Toradora była beznadziejna ;__; ŁAPCIE : http://myanimelist.net/animelist/sayiko
08-04-2014, 12:36 PM
Tonari no Kaibutsu-kun
Bokura ga Ita Natsu no Arashi - podobne do Tasogare Otome x Amnesia Kimi to boku - brak romansu Yamato Nadeshiko Shichi Henge Lubisz yaoi i/lub shounen-ai?
08-04-2014, 03:16 PM
Tonari,bokure oglądałam C:
~ nienawidzę yaoi i shounen-ai ;_;
08-04-2014, 03:21 PM
Buuu, czemu? Wtedy mogłabym wymienić więcej tytułów
![]()
08-04-2014, 03:45 PM
bo nie toleruje gejów
![]()
08-04-2014, 04:14 PM
Czy ja śnię? To jest zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe xD
"A guy open's his door and gets shot , you think now it's me , no , I am the one who knocks!"
08-04-2014, 04:16 PM
Doomen201 napisał(a):Czy ja śnię? To jest zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe xD Powiem Ci,szczerze oczywiście nie urażając żadnej osoby na tym forum,że 3/4 yaoistek to niezbyt piękne istoty ;_; i jest dużo tomboyów XD a robią to też dziewczyny,które nie są urodziwe D:
08-04-2014, 06:33 PM
Natsumi - fujoshi zone? xD
Sayiko - no nie wiem. Mam pewną styczność (nie, nie bezpośrednią ;p) z fandomem yaoistek i powiedzenie, że aż 3/4, to chyba za dużo. Zresztą dane liczbowe są wzięte znikąd. Fakt, że sporo z nich nie jest urodziwych, jednak wiele jest też ładnych, pięknych. Takich danych nikt nie ma. BTW - kim są tomboye? xD Jacyś pedalscy chłopcy, czy co? Z "bishów" :S, to Free!, które już widziałaś, podobno w K też są, ale też obejrzałaś. Koniecznością jest zobaczenie Nany. Ef – a Tail of Memories - bardzo poruszający romans. Natsume Yuujinchou (4 sezony) - też shoujo, ale brak wątku romantycznego. Świetna pozycja, jeśli lubicz yokai.
08-04-2014, 06:47 PM
Hm..Tomboye to laski,które robią sobie grzyweczke i są Bi albo homo XD albo i też hetero w każdym razie posiadają grzyweczki ;_; i udają chłopców XD. Jeśli chodzi o yaoistki to wiele jest brzydkich i szczerze powiem nie spotkałam się z piękną yaoistką jeszcze xD
08-04-2014, 06:56 PM
Kiedyś się jakaś trafi xD Nie bądź zaskoczona, że skala swoją urodę takim nietypowym zainteresowaniem ;p
LOL, zatem tomboy, to nowe słowo w moim słowniku, haha. Tylko chyba, żeby zostać tomboyem, to wymagane są niezbyt duże cycki, nieprawdaż? |
|