01-06-2015, 01:14 PM
Piszę z małą sugestią, nie wiem, czy się z nią zgodzicie, ale według mnie poprawiłoby to znacznie czytelność. Czy istnieje możliwość, może już to rozpatrywaliście, żeby na stronie głównej A-O.pl, gdy wstawiana jest grupa odcinków danej serii, by było to w jednym okienku? Może na przykładzie będzie łatwiej wyjaśnić: teraz na głównej stronie, w ostatnich uploadach jest anime World Trigger, odcinki od 2 do 9 i każdy z tych odcinków zajmuje jedno 'okienko'. Czy nie byłoby czytelniej, gdyby w takich wypadkach, gdy kilka odcinków jednej serii jest dodawane naraz, żeby one zajęły jedno okienko i opis brzmiałby po prostu 'World Trigger 02-09'?
Ja np., kiedy wchodzę na stronę, chcę widzieć przede wszystkim, czy wstawione zostały już odcinki z serii aktualnie wychodzących. Kiedy wstawiane są odcinki tak jak teraz, trudniej się do nich dokopać.
Może się czepiam, bardzo fajnie, że jest tak dużo rzeczy uploudowanych, jednak myślę, że byłoby tak znacznie czytelniej.
Ja np., kiedy wchodzę na stronę, chcę widzieć przede wszystkim, czy wstawione zostały już odcinki z serii aktualnie wychodzących. Kiedy wstawiane są odcinki tak jak teraz, trudniej się do nich dokopać.
Może się czepiam, bardzo fajnie, że jest tak dużo rzeczy uploudowanych, jednak myślę, że byłoby tak znacznie czytelniej.