01-18-2015, 05:31 PM
Temat przeznaczony do rozmów o wyżej wymienionym anime.
To kto już zabrał się za drugi sezon?
01-18-2015, 05:31 PM
Temat przeznaczony do rozmów o wyżej wymienionym anime.
01-18-2015, 06:25 PM
To może ciut lekki offtop, czemu lekki... bo odnośnie pierwszego sezonu, warto do tego siadać czy nie. Opinie słyszałem różne, więc stąd moje pytanie.
![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da!
01-18-2015, 06:42 PM
Generalnie, do 8. odcinka jest fajne, a potem tak sobie.
01-18-2015, 06:45 PM
Generalnie nie jest to nic wybitnego, ale jeżeli chodzi o lekkie serie to taki must watch. Miłe anime.
01-18-2015, 06:55 PM
To sobie przysiądę w któryś wieczór.
![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da!
01-18-2015, 07:04 PM
Pierwsza seria nie była jakimś wielkim odkryciem, ale oglądanie jej sprawiało dużo frajdy, więc poczekam aż wyjdzie całość odcinków i dopiero wtedy zabiorę się za seans.
01-18-2015, 07:26 PM
Pierwszy sezon, był nawet dobry, ale bez szału. Tam głównie dobra, była komedia i nie które walki, po za tym, szczera główna bohaterka, a to często się nie zdarza.
01-19-2015, 12:04 PM
obejrzałem 2 odcinki i wygląda na to że bedzie ciut więcej fabuły ale nadal słodkie i lekkie anime w odbiorze
![]()
01-19-2015, 04:46 PM
I takie jest do końca
![]() ![]()
02-07-2015, 01:24 AM
Obejrzałam na razie dwa odcinki nowego sezonu i powiem dosadnie, że dupy nie urywa - zapowiada się jak coś wybitnie robionego na siłę i dla kasy. Mam jednak ogromną słabość do Tomoe, więc z pewnością będę oglądać dalej choćby tylko dla niego ;3
02-23-2015, 01:40 AM
Po obejrzeniu szóstego odcinka mogę powiedzieć, że jak narazie zapowiada się na lepszy sezon, niż jedynka.
02-23-2015, 09:28 AM
Jestem na 6 odcinku Eng i nawet fajne. I zgadzam się z Itami - sezon zapowiada się lepszy niż pierwszy
![]() Wejdę na pobliską górę, kto wie może dotknę nieba...
03-31-2015, 04:17 PM
Okej, jestem w trakcie nadrabiania i po 10 odcinkach także muszę przyznać rację Itami - sezon drugi jest znacznie lepszy niż pierwszy, a to dlatego, że ma o dziwo całkiem ciekawą i spójną fabułę, która najwyraźniej zmierza w jakimś konkretnym, sensownym kierunku. Tomoe jest wspaniały jak zawsze, grafika bez zarzutu, muzycznie bez fajerwerków, ale daje radę. Jedyne co mnie odrobinkę drażni, to pewna stagnacja w relacji Nanami-Tomoe, jednak nie obejrzałam jeszcze dwóch ostatnich odcinków, poza tym oziębłość Tomoe zostaje całkiem przekonująco wyjaśniona, więc pozostaje mi chyba tylko czekać na finał ^^
|
|