02-09-2015, 05:12 PM
Temat przeznaczony do rozmów o wyżej wymienionym anime.
02-09-2015, 05:12 PM
Temat przeznaczony do rozmów o wyżej wymienionym anime.
02-09-2015, 05:23 PM
Jak na pięć odcinków jest całkiem fajnie, ostatnio wyświetlony podszedł mi szczególnie.
![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da!
02-09-2015, 05:37 PM
Ja właśnie minutę temu skończyłam 5ep i moja reakcja jest taka... Hallelujah, w końcu coś sie zaczyna!
02-09-2015, 05:47 PM
Właśnie o tym mówię, odcinek tego nie zwiastował ale dostaliśmy porządny skok w fabule (a raczej może dopiero jej początek). No i informacje że epizod szósty rozegra się w innym barze.
![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
02-09-2015, 07:54 PM
02-09-2015, 07:57 PM
No 5 odcinek tak samo jak 2 wiele mi wyjaśnił... Ale ten opening wymiata
![]() ![]() Wejdę na pobliską górę, kto wie może dotknę nieba...
02-09-2015, 07:59 PM
Ten opening to win tego sezonu a komentarze pod nim na YT to masterpiece.... ''opening kłamie D:'' A co do samego anime mam nadzieje że szósty odcinek pokaże nam coś więcej niż tylko kolejny wyrok.
02-09-2015, 08:47 PM
Prequela nie oglądałęm, ale dzięki temu anime obejrzę. Jak na razie, mnie to nie porywa, ale dobrze. Co do openingu... tak, jest fajny.
02-09-2015, 11:50 PM
Widziałam prequel - całkiem ciekawy. Ostatnio też obejrzałam pierwszy odcinek - interesujący, ale jak napisał Kazen: "mnie to nie porywa".
02-23-2015, 02:21 PM
Siódmy odcinek bardzo fajny, tak samo jak szósty, ale to jest seria bardzo łatwa w odbiorze; lekka. Nie przewiduje żadnych fajerwerek szczerze mówiąc.
02-23-2015, 03:48 PM
Może nas jeszcze czymś zaskoczą...jednak z racji zbyt późnego rozwinięcia fabuły, może do tego nie dojść :/
02-27-2015, 07:29 PM
Ciekawe anime ale czasem mam wątpliwości co do wyborów sędziów, w niektórych momentach wydawało mi się, że źle wybrali.
![]()
02-27-2015, 08:06 PM
Obecnie nie mam pojęcia czemu tamta dziewczyna nie została osądzona. Jak dla mnie zero wytłumaczenia z tej strony.
02-27-2015, 10:57 PM
Chodzi ci o ciemną czy Mayu? Ta pierwsza pamiętała swoją śmierć a o tej drugiej na razie cisza
02-28-2015, 03:16 AM
Mi właśnie chodzi o tą drugą. Nie jest na razie powiedziane, czemu dokładnie.
|
|