no co ja mogę powiedzieć, nareszcie doczekałem się ekranizacji dalszych losów Dollarów i spółki oby tylko klimat pozostał ten sam co w pierwszym sezonie.
03-29-2015, 03:05 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-25-2015, 01:47 PM przez Itami.)
Pierwsze część jest według mnie dobra i trzyma poziom pierwszego sezonu. Choć mam przeczucie, że to dopiero tylko przedsmak, a prawdziwe show zacznie sie w dwóch kolejnych częściach, których nie mogę sie doczekać:) 7/10
Twórcy tego anime nie porzucili jego obrazu z I sezonu i bardzo cieszę się z tego faktu. Jakby kontynuacja I sezonu, bez 4 letniej przerwy (a przynajmniej mam takie wrażenie). Nie mogę się doczekać następnej "kontynuacji".
czytałem gdzieś komentarze na temat Duararay i wielu ludzi porównuje Mikado do Izayi ( wiecie ten uśmieszek, ta nieświadoma chęć bycia w centrum wydarzeń?) a co do pierwszej części 2 sezonu to jestem naprawdę ucieszony że dostałem to czego oczekiwałem
(04-04-2015, 10:26 AM)Doomen201 napisał(a): Mam takie pytanko, apropo tego anime, gdzie mam się udać po odcinki od 9 w górę z polskimi napisami?
Zaczekać, aż ~alliric dokończy tłumaczenie. Alternatywą jest oglądanie z napisami tłumaczonym w google translatorze na pewnej dennej stronie.
Więcej pewnie zrozumiałbyś po angielsku, więc zalecam czekanie.