04-25-2015, 02:33 PM
Witajcie ponownie !
Lista kandydatów została już dawno zamknięta dlatego przyszedł czas na głosowanie !
Tutaj głosujemy na władce/władczynie !
Przemowy
Szyszka
Show Content
SpoilerGeneralnie to biorę udział w tych wyborach tylko dla zabawy. Aktualnie mam najdłuższy czas online więc jestem jak osiedlowy monitoring. Wiem kto z kim, kiedy i jak. I chce żeby Command nie byl na żadnym stanowisku 

Rogal
Show Content
SpoilerWitojcie, kandyduje w sumie dla umilenia swojego czasu oraz z powodu chęci zrobienia czegoś kreatywnego co pomoże całemu forum. O tuż nie będę składał obietnic bez pokrycia, jest wiele rzeczy z którymi chciałbym coś zrobić (jak chociażby ruszenie PBF-a). Nie tyle interesuje mnie zwycięstwo, co same ruszenie forum w dobrą lepszą stronę. W wielu stwierdzeniach zgadzam się z Kasshinem, ale też mam zdanie że nie wszystkim warto się zająć. Twierdzę że lepiej zacząć od tego czego chcą i oczekują ludzie, a rzecz tą najlepiej odnaleźć przez dialog z nimi. Nie będę niepotrzebnie przedłużał, więc chce to wszystko zamknąć w tych kilku zwięzłych zdaniach.
Kasshin
Show Content
SpoilerWitam serdecznie wszystkich obywateli A-O, jak i resztę pospólstwa. Jestem Kasshin i kandyduje na urząd monarchy i do rady pięciu. Po raz pierwszy kandyduje na tak ważne stanowiska ale mam nadzieje że z waszą pomocą zdziałamy cuda. Swoją kandydaturę na ten urząd argumentuje wiedzą na temat przywództwa i polityki (w końcu założyłem partie KAWAiI), zapędami imperialistycznymi i chęcią zdobycia władzy nad światem, zainteresowaniami na temat M&A, jak i kulturą kraju kwitnącej wiśni, pokojowym rozwiązywaniem problemów, bo zgoda buduje jak to mówił pewien misiowaty polityk.
A ponadto jestem osobą sumienną, kreatywną, pomysłową, gotową by pomóc innym w potrzebie (co jest moją wielką zaletą) i dbającą o dobro ogółu. Charakteryzuje się dużą pracowitością, sumiennością i obowiązkowością, jak coś wam obiecam to z pewnością dotrzymam słowa.
Mam wiele planów które chciałbym z waszą pomocą zrealizować, między innymi:
- postarać się by ludzie na forum chętniej dyskutowali na temat M&A
-zaczęto tworzyć tematy w których możemy się dzielić swoimi zainteresowaniami, przemyśleniami, opinią na wiele tematów
-zaczęto bardziej tolerować nietypowe upodobania seksualne
-by na każdego radnego i monarchę przypadała jedna kocia pokojówka, jak i zaczęto uznawać pozarządowe organizacje, których celem jest uświadamianie innych jak słodkie i niezastąpione potrafią być kocie pokojówki
-sprawić, by forum stało się bardziej otwarte na sztukę innych
- stworzenie forum bardziej otwartego na wszystkich ludzi
-stworzenie strefy do życia dla uchodźców
-dążenie do integrowania wszystkich użytkowników
Jestem otwarty na wasze pomysły, proszę was o zgłaszanie wszelkich pomysłów a z pewnością je rozważę. Wysłucham wszystkiego co macie mi do powiedzenia.
Myślę że mogę zdziałać wiele na rzecz forum a z waszą pomocą możemy praktycznie wszystko zrobić. Mam nadzieje że uda mi się zdobyć wasze zaufanie, a tym co we mnie nie wierzą zamierzam udowodnić że się mylą. Wszystko leży w waszych rękach, los tego forum i jego przyszłość. Dziękuje za waszą uwagę i poświęcony czas.
A ponadto jestem osobą sumienną, kreatywną, pomysłową, gotową by pomóc innym w potrzebie (co jest moją wielką zaletą) i dbającą o dobro ogółu. Charakteryzuje się dużą pracowitością, sumiennością i obowiązkowością, jak coś wam obiecam to z pewnością dotrzymam słowa.
Mam wiele planów które chciałbym z waszą pomocą zrealizować, między innymi:
- postarać się by ludzie na forum chętniej dyskutowali na temat M&A
-zaczęto tworzyć tematy w których możemy się dzielić swoimi zainteresowaniami, przemyśleniami, opinią na wiele tematów
-zaczęto bardziej tolerować nietypowe upodobania seksualne
-by na każdego radnego i monarchę przypadała jedna kocia pokojówka, jak i zaczęto uznawać pozarządowe organizacje, których celem jest uświadamianie innych jak słodkie i niezastąpione potrafią być kocie pokojówki
-sprawić, by forum stało się bardziej otwarte na sztukę innych
- stworzenie forum bardziej otwartego na wszystkich ludzi
-stworzenie strefy do życia dla uchodźców
-dążenie do integrowania wszystkich użytkowników
Jestem otwarty na wasze pomysły, proszę was o zgłaszanie wszelkich pomysłów a z pewnością je rozważę. Wysłucham wszystkiego co macie mi do powiedzenia.
Myślę że mogę zdziałać wiele na rzecz forum a z waszą pomocą możemy praktycznie wszystko zrobić. Mam nadzieje że uda mi się zdobyć wasze zaufanie, a tym co we mnie nie wierzą zamierzam udowodnić że się mylą. Wszystko leży w waszych rękach, los tego forum i jego przyszłość. Dziękuje za waszą uwagę i poświęcony czas.
Command DDOS
Show Content
SpoilerWitajcie Drodzy Wyborcy i Reszto Kandydatów !
Startuje w tych wyborach ponieważ po pierwsze mogę, a po drugie jeśli coś takiego się dzieje na forum to i ja musze wrzucić swoje 3 grosze (nawet jeśli ja to organizuje XD ). Jestem Smokiem dzięki czemu jestem naturalnie przystoj......znaczy silny i zorganizowany . Mogę obiecać fakt że nie zrobie burdelu (choć chciałem) i poprawie rzeczy które są złe. Planuję pomagać każdemu no chyba że nie potrafie, ale od tego mam Wujka Google
.
Jestem również realistą i wiem że na pewno władcą nie zostanę jednakże licze na ciepły stołek w radzie =)
Moje osiągnięcia to:
-Przyżycie wojny z całym forum, nie dając się ugotować na śmierć .
-Zrobienie dwóch list które są pomocne (co mnie cieszy )
-7 punktów reputacji - YAY
DDDD
-zawsze jestem na bierząco z wydarzeniami na forum
-spłacam swoje długi*
-mam jakiś udział w wielu wydarzeniach =)
Cóż więcej nie wymyślebo ja nie myśle, ja robię. dziekuję za każdy oddany głos nawet jeśli przegram =)
*- nie dotyczy długów wobec Szyszki. Nie oddam ci tych 1000 % udziałów
Startuje w tych wyborach ponieważ po pierwsze mogę, a po drugie jeśli coś takiego się dzieje na forum to i ja musze wrzucić swoje 3 grosze (nawet jeśli ja to organizuje XD ). Jestem Smokiem dzięki czemu jestem naturalnie przystoj......znaczy silny i zorganizowany . Mogę obiecać fakt że nie zrobie burdelu (choć chciałem) i poprawie rzeczy które są złe. Planuję pomagać każdemu no chyba że nie potrafie, ale od tego mam Wujka Google

Jestem również realistą i wiem że na pewno władcą nie zostanę jednakże licze na ciepły stołek w radzie =)
Moje osiągnięcia to:
-Przyżycie wojny z całym forum, nie dając się ugotować na śmierć .
-Zrobienie dwóch list które są pomocne (co mnie cieszy )
-7 punktów reputacji - YAY

-zawsze jestem na bierząco z wydarzeniami na forum
-spłacam swoje długi*
-mam jakiś udział w wielu wydarzeniach =)
Cóż więcej nie wymyślebo ja nie myśle, ja robię. dziekuję za każdy oddany głos nawet jeśli przegram =)
*- nie dotyczy długów wobec Szyszki. Nie oddam ci tych 1000 % udziałów
Kaichou
Show Content
SpoilerWitajcie! Jestem stałym użytkownikiem jak i tłumaczem, na forum jestem już jakiś czas i co nie co poznałem o co w tym chodzi, chcę Was tylko zapewnić,
że jeśli wybierzecie mnie, odpowiem Wam na każde pytanie jak i postaram się wam pomóc jeśli będę w stanie. Razem możemy stworzyć wspaniałe forum!
Głosujcie na mnie!
że jeśli wybierzecie mnie, odpowiem Wam na każde pytanie jak i postaram się wam pomóc jeśli będę w stanie. Razem możemy stworzyć wspaniałe forum!
Głosujcie na mnie!
Zozol
Show Content
SpoilerWitajcie poddani, przemawia właśnie wasza królowa, która chciałaby zostać nią jeszcze bardziej oficjalnie. Jak wszyscy wiecie posiadam czerwony nick, dodaje wam dużo serii do oglądania i teraz jeszcze chcę zmienić oblicze tego forum. Sprawię, że będzie tu lepiej, będą prowadzone mądre dyskusje, a jak jakiś smok będzie przeszkadzać, to będzie grill ze smoczym mięsem. Przyciągniemy tu jeszcze więcej osób, które będą się odzywać. Stworzymy to forum miejscem dla wszystkich! Jak wygram to zarządzę profesję Łowcy Smoków. Każdy łowca dostanie podstawowy ekwipunek i będzie mógł dropić lepszy. A Command zginie z mojej ręki. No i wrzucam wam Railguna w full hd.
Kazen Tasogare
Show Content
SpoilerWitam wszystkich.
Kandyduje do Rady, bo ktoś w niej musi być. Chcę wspierać dobre i pomysłowe ustawy, które z pewnością wyjdą pod panowaniem króla i negować te, które będą szkodzić forum i/lub użytkownikom. Mam już pewnego rodzaju doświadczenie w pilnowaniu porządku i obrony forum, więc aż tak zielony nie jestem. Wierzę, że z radą zrobimy coś dobrego dla forum,i tak więc kończę swe "ambitne" przemówienie.
Kandyduje do Rady, bo ktoś w niej musi być. Chcę wspierać dobre i pomysłowe ustawy, które z pewnością wyjdą pod panowaniem króla i negować te, które będą szkodzić forum i/lub użytkownikom. Mam już pewnego rodzaju doświadczenie w pilnowaniu porządku i obrony forum, więc aż tak zielony nie jestem. Wierzę, że z radą zrobimy coś dobrego dla forum,i tak więc kończę swe "ambitne" przemówienie.
Hazacchi
Show Content
SpoilerNie mam zamiaru się rozpisywać czy wiele obiecywać. Jako forumowa maskotka będę z dumą reprezentował naszą społeczność a także dążył, aby nasze społeczeństwo było czymś więcej. Chcę, aby inne tematy cieszyły się taką popularnością jak wątek z grami. Podsumowując. Będzie dobrze!