05-11-2015, 07:04 AM
Zamierzam kupić:
- 2 i 3 część "Oblubienicy Czarnoksiężnika"
- 2 część "5 centymetrów na sekundę"
A wy ?
- 2 i 3 część "Oblubienicy Czarnoksiężnika"
- 2 część "5 centymetrów na sekundę"
A wy ?
05-11-2015, 07:04 AM
Zamierzam kupić:
- 2 i 3 część "Oblubienicy Czarnoksiężnika" - 2 część "5 centymetrów na sekundę" A wy ?
05-11-2015, 04:22 PM
-Całą serię Puella Magi Madoka Magica Rebellion (3 tomiki)
-Całą serię Tasogare Otome x Amnesia (z wyjątkiem pierwszego tomu) A ponadto lubię krótkie serie i jedno-tomówki, więc jak pojawią się jakieś fajne to pewnie zakupię. ![]()
05-11-2015, 06:53 PM
2 tom 5 centymetrów na sekunde
4 tom Kokoro Konnect 3 tom Haganai ![]() Wasza cisza jest najgłosniejsza spośród wszystkich waszych krzyków.
4 tom Bersserk
Hiroki Endo - krótkie historie 3 tom Hitsuji no Uta 6 tom Petshop of Horrors 17 tom Pandora Hearts 2 tom Tokyo Ghoul
05-13-2015, 10:54 PM
Dojechać serie które posiadam do końca najbliższe zakupy...w sumie już opłacone to
4 tom berserka 17-sty pandory 11 Ao no Exorcist 4 Unbreakable machine doll 5-ty Tasogore Otome x Amnesia i Mirai Nikki ![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da!
05-14-2015, 11:13 PM
Najważniejsze:
-All You Need Is Kill(wszystkie) -Berserk(wszystkie jakie wyszły) Prawie Najważniejsze: -Fullmetal Alchemist(wszystkie -Death Note(wszystkie_ Kiedyś na pewno: -Highschool of the dead(wszystkie jakie wyszły) -Ao no Exorcist(wszystkie jakie wyszły) Co prawda jeszcze żadnej mangi nie mam(prócz 3 losowych tomów DB, bo mama przyniosła jak byłem mały xd) ale mam zamiar kupić jakieś tomy ![]()
06-27-2015, 07:54 PM
Na razie w planach mam 2 tomy "Tylko kwiaty wiedzą' i wszystkie Mirai Nikki
![]() Wejdę na pobliską górę, kto wie może dotknę nieba... |
|