08-01-2014, 12:46 PM
Witam. Prosiłbym żeby ktoś wrzuciłby następne odcinki Ro Kyu Bu SS. Jest ich tylko 7 i długo niema pozostałych a na innych stronach (oczywiście angielskich są).
08-01-2014, 12:46 PM
Witam. Prosiłbym żeby ktoś wrzuciłby następne odcinki Ro Kyu Bu SS. Jest ich tylko 7 i długo niema pozostałych a na innych stronach (oczywiście angielskich są).
08-01-2014, 05:49 PM
Nie sprawdziłem tego nawet, ale jeżeli nie ma na naszej stronie to znaczy, że są nie przetłumaczone
![]() ![]()
08-01-2014, 06:16 PM
Mystogun. Nie uploadujecie ponieważ nie ma do nich polskich napisów ?? Z całym szacunkiem ale uploadowaliście np. Escha & Logy Atelier czy Log Horizon pomimo braku napisów do tych anime (choć napisy do brakujących epizodów są bo udało mi się po polsku podane odcinki obejrzeć więc wiem że są). Jeżeli jest możliwość uploadu to zróbcie to, żeby przynajmniej można było obejrzeć. A napisy najwyżej dorobi się później ("w wolnym czasie" czy coś).
Jeśli to nie problem to sprawdźcie czy nie pojawiły się przypadkiem napisy, bo istnieje możliwość, że nie było ich zwyczajnie w tamtym momencie (a pojawiły się później a nikt już wtedy nie sprawdzał).
08-01-2014, 10:13 PM
Sprawdzić może każdy sam http://animesub.info/
Do tych co nie ma napisów to pod koniec sezonów uzupełniam do ENG wersji.
08-02-2014, 04:44 AM
Admin. Czyli jak rozumiem możemy się w niezbyt odległym czasie spodziewać, że anime zostanie uzupełnione o przynajmniej angielskie tłumaczenia ??
08-02-2014, 02:19 PM
Teraz nie ma kto się tym zająć bo całą uwagę poświęcamy nad nową odsłona str, i na starej nic a nic nie opłaca się uzupełniać tylko na nowej już.
08-03-2014, 05:18 AM
Czyli po wprowadzeniu nowej strony trzeba będzie "przypomnieć" o swojej prośbie jeszcze raz. A wiadomo przynajmniej w jakim okresie ma wejść ta nowa strona (tak szacunkowo - do końca wakacji czy dłużej/wcześniej) ??
Na podstawie tego, co pisał Admin na temat źle działających niektórych hiperłączy, wnioskować można, że planowana nowa odsłona ruszy w ciągu najbliższych dni (1-2 tygodnie). Możliwe, że coś sie przeciągnie, jednak sądzę, że przed końcem miesiąca będzie już git.
Inna kwestią jest to, czy aby na pewno trzeba się bedzie przypominać. Skoro już temat pojawił się na forum, to raczej w wolnej chwili ktoś sie za to weźmie ![]()
08-03-2014, 08:38 PM
Cóż. Dobrze by było mieć tę sprawę z głowy to będzie można wrócić do uploadowania i uzupełniania anime. Im szybciej tym lepiej (choć oczywiście na siłę nie poganiam, wiadomo).
Za przeproszeniem Bufallo ale fakt, że sprawa została napisana na forum o niczym nie świadczy. Dopóki przynajmniej nie pojawi się informacja, że ktoś dokończy upload danej serii. Jest wiele otwartych wątków na forum bez konkretnych potwierdzeń. A jeżeli jeszcze dodamy fakt, że o napisy trudno (a wielu nie chce bez napisów dodawać) to sprawa może się nieźle przeciągać (a w niektórych możliwościach nawet zostać "zapomniana" - nie widziałem w danej chwili, zająłem się inną pozycją + jeszcze własne sprawy do załatwiana i ... "mamy odpowiedź".
Dzięki TheMystogun. Wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby mimo wszystko dodawanie angielskich wersji anime, jeśli nie ma polskich w przypadkach, gdy anime zostaje zakończone a napisów polskich brak. A jak najwyżej później pojawią się polskie napisy to się zmieni jak w przypadku choćby D-Frag - anime zostało zakończone ale w danym momencie była przetłumaczona z połowa odcinków. I stopniowo pojawiają się tłumaczenia kolejnych epizodów (miejmy nadzieję, że zostanie dokończone tłumaczenia ale to już oczywiście inna sprawa).
08-04-2014, 01:00 PM
Dodałem angielskie playery, jeżeli będą dostępne napisy to na pewno zostaną one uzupełnione.
Do zamknięcia. ![]()
07-24-2015, 06:52 AM
Czy jest możliwość dodania brakujących odcinków ??
Na animesub.info są napisy do 8 odcinków co prawda (na stronce anime-odcinków jest ich 7) dlatego prosiłbym o dodanie tego 8 odcinka i o przetłumaczenie pozostałych 4 odcinków jeżeli jest taka możliwość. W przypadku uploadu (gdyby pojawiła się możliwość przetłumaczenia) prosiłbym o dodanie wersji "uncensored" odnośnie odcinków 9 i 10 (jeśli mnie pamięć nie myli), ponieważ wydane do tej pory zostały w wersji "censored".
08-29-2015, 09:09 AM
Podpinam się pod prośbę, bo to nieprzyjemne kończyć oglądanie w środku meczu
![]()
[center]
![]() [center]„Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia.” Pitagoras[/center]
08-29-2015, 04:20 PM
Temat istnieje: http://anime-odcinki.pl/forum/showthread.php?tid=1307
Ludzie, tych stron jest niewiele, więc można poświęcić 5 minut na szukanie. CTRL+F chyba nikogo jeszcze nie zabolało. Na przyszłość proszę pamiętać! |
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dokońcie tłumaczenie Ranpo Kitan: Game of Laplace | 0 | 237 |
10-07-2016, 08:55 PM Last Post: |
||
Ro-Kyu-Bu! & Ro-Kyu-Bu! SS - odcinki specjalne | 0 | 251 |
08-02-2016, 11:50 AM Last Post: |
||
Le Chevallier D'Eon-tłumaczenie + upload | 2 | 456 |
09-13-2015, 08:30 PM Last Post: |