07-29-2015, 06:26 PM
Czy zna ktoś naprawde dobre romantyczne anime?
07-29-2015, 06:26 PM
Czy zna ktoś naprawde dobre romantyczne anime?
07-29-2015, 06:42 PM
Uhh... Dziś to już drugie zapytanie o anime, więc tylko wymienię tytuły tego co uważam, za co najmniej względnie dobre romansidła:
- Ao Haru Ride - Bakuman. (choć tu to tylko wątek poboczny, ale rozbudowany) - Boku wa Tomodachi ga Sukunai - Bokura wa Minna Kawaisou - Clannad - Golden Time - Higashi no Eden - Inu x Boku SS - Itazura na Kiss - Kaichou wa Maid-sama! - Kamisama Hajimemashita - Kanon - Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru! - Mayo Chiki! - Nagasarete Airantou - Nagi no Asukara - Nazo no Kanojo X - Ookami to Koushinryou (Spice and Wolf) - Saenai Heroine no Sodatekata - Sankarea - Sakurasou no Pet na Kanojo - Sakura Trick (yuri ![]() - Shigatsu wa Kimi no Uso - Shuffle! - Special A - Sukitte Ii na yo. - Toradora! - White Album - Zero no Tsukaima Serie wstawiałem na szybko więc mogłem coś wartego uwagi pominąć. Nie wrzucałem obecnie emitowanych serii. Miłego seansu
07-29-2015, 06:48 PM
@BadRequest
Kwestia gustu. Dla mnie było na 8/10, czyli średniaczek, ale skoro ktoś prosi o romanse, to znaczy, że lubi, a jako romansidło złe nie było, choć zapędy haremowe ma ![]() ![]()
07-29-2015, 08:04 PM
Ja mógłbym polecić jeszcze takie serie (które mi się bardzo podobały):
Ai Yori Aoshi High School DXD Hoshizora e Kakaru Hashii Maburaho Nogizaka Haruka no Himitsu (3 sezony) Onegai Teacher Toradora Trinity Seven: 7-nin no Mahoutsukai Yoake Mae Yori Ruriiro Na W razie czego możesz wyszukiwać po tagach "szkolne",/"komedia" (ewentualnie w niektórych przypadkach "dramat") - w tego typu anime dość często występują wątki romantyczne (czasem na pierwszym, czasem na bocznym planie ale jednak)
08-04-2015, 12:37 AM
Trinity Seven jako dobry romans i DxD xD.
Ja osobiście polecę(nie ma sensu pisać anime które już były) co prawda film ale najlepszy romans jaki obejrzałem Byousoku 5 Centimeter/5 Centimeters per Second, trwa tylko godzinę ale historia, muzyka, kreska zwyczajnie świetne.
08-14-2015, 04:00 PM
A może by tak:
|
|