08-02-2015, 11:26 PM
Ogląda ktoś z was to anime? Jakie są wasze zdania.
Memento mori
08-03-2015, 04:49 AM
Niedawno obejrzałem. Całkiem niezły shounen. Choć wątek główny nie został jeszcze zakończony. Ale jak niedawno przeczytałem, ma być wznowiona manga na podstawie której jest to anime. Więc może jak się uzbiera trochę materiału, i będzie ktoś zainteresowany zrobieniem "II sezonu" to może pojawi się więcej odcinków anime. No ale na to oczywiście potrzeba trochę czasu.
09-05-2015, 11:06 PM
Jestem już na 75 odc i jest pod wrażeniem tego anime... dawno nie ogl tak zarąbistego shounenu
Memento mori
09-06-2015, 07:09 AM
Chętnie poczytam więcej opinii na temat tego anime, bo zbieram się i zbieram już dość długo do niego
![]()
09-23-2015, 07:01 AM
Wls skończyłem go oglądać do końca. Niesamowita seria, do samego końca się coś działo i ani przez chwilę nie nudziłem się. Mam nadzieje, że bd kontynuacja. :p A teraz mam pytanie. Manga jest dalej wydawana?
Memento mori
12-21-2015, 01:27 PM
Memento mori
12-21-2015, 01:54 PM
Jedna z fajniejszych anime , tylko urwali to chyba przez chorobę autora , ale jeśli idzie kontynuacja to jestem mile zaskoczony i czekam
![]() ![]() ![]() MyAnimeList & Awesome OST Can you grab both my arms and we’ll jump out the window. Let’s see what the future holds… There’s no time.. You cant ignore how you feel inside.. I can’t wait to see them all from my heart Take my hand. So show your smile.. I will stay with you so.. Oh. You are the one. I’ve got to hide
12-24-2015, 01:21 PM
No cóż pozostało czekać i przypomnieć sobie całą serie
![]() ![]() MyAnimeList & Awesome OST Can you grab both my arms and we’ll jump out the window. Let’s see what the future holds… There’s no time.. You cant ignore how you feel inside.. I can’t wait to see them all from my heart Take my hand. So show your smile.. I will stay with you so.. Oh. You are the one. I’ve got to hide
01-15-2016, 10:01 PM
Moim zdaniem jedno z najlepszych anime!!! Ps. Mój pierwszy tasiemiec! <3
![]() Wejdę na pobliską górę, kto wie może dotknę nieba...
01-16-2016, 12:05 PM
Pewnie, że najlepsze! Oprócz tego anime czekam jeszcze mocniej na kontynuacje Bleach'a, ale cieszę się , że chociaż ta seria bd mieć kolejne odcinki!
Memento mori
08-21-2016, 02:49 PM
Trochę się zawiodłem oglądając pierwszy odcinek. W ogóle nie czuć tego klimatu jaki był wcześniej, tego mroku. Teraz tą serię podkoloryzowali. Zobaczymy może pod względem będzie lepsza lub równa pierwszej serii.
Wysłane z mojego ASUS_Z00VD przy użyciu Tapatalka
Memento mori
11-02-2016, 12:02 AM
Jakoś mnie nie wciągnął po kilku pierwszych odcinkach :/ Dam jednak kiedyś jeszcze jedną szansę tej serii
![]() |
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
One Punch Man | 17 | 2,811 |
01-26-2016, 10:06 PM Last Post: |