11-01-2015, 04:33 PM
Witam, chciałbym prosić o wrzucenie Densetsu no Yuusha no Densetsu seria ma 24 odcinki i jeden recap.
11-01-2015, 04:33 PM
Witam, chciałbym prosić o wrzucenie Densetsu no Yuusha no Densetsu seria ma 24 odcinki i jeden recap.
11-01-2015, 05:23 PM
http://animesub.info/szukaj.php?szukane=...t_ang&od=0
Z tego co widzę, odcinki na ANSI są dostępne oprócz recapu. Ogólna ocena na MAL'u całkiem niezła (7,89), więc jeśli uda się zdobyć zgodę na napisy to czemu nie, mogę się pod prośbę podpiąć. Kto wie może sobie to obejrzę wtedy ![]()
11-01-2015, 05:56 PM
To że coś jest na ANSI nie znaczy, że będzie tutaj. Wymagana jest zgoda a ostatnio z częścią ANSI się nie dogadujemy.
![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da!
11-01-2015, 07:15 PM
Dlatego też wspomniałem, że jak uda się zdobyć zgodę. Zresztą konflikt nie dotyczy wszystkich tłumaczy spoza A-O, a do pewnej grupki z uprzedzeniami. Reszta... powiedzmy że nas toleruje
![]() Swoją drogą to czasami brzmi trochę tak jakby onlajnowiec był trędowaty ![]()
11-02-2015, 01:01 PM
Mam wersję 720p, z tłumaczeniem od ?? no właśnie bóg jeden wie od kogo nie ma intro od jakiej strony ani podczas anime jakie fansuby to robiły może ktoś po czcionce rozpozna.
http://i.imgur.com/d7ZnrKq.jpg @down Przyjacielu a można po czymś innym poznać skoro nie ma intra, nic nie pisze w subach + na pliku też nic napisane nie jest. http://i.imgur.com/jnd63pk.png Commie subs nie licze oczywiście, bo chodzi nam o polskich autorów/autora lub autorkę napisów. @pump Na pewno nie są to napisy z animesub, sprawdzałem.
[center]MAL[/center]
11-02-2015, 01:40 PM
Cóż skoro napisy są spoza ANSI, to zapewne tłumaczem był ktoś kto preferuje wysyłkę plików z napisami po wysłaniu do niego wiadomości z prośba o udostepnienie na użytek własny- pojedynczej osoby bez dalszego udostepniania. Tutaj raczej lipa z tych napisów będzie, bo autorzy stosujący tę metodę robią to po to by nikt niepowołany ich pracy nie wykorzystał i na ogól są niechętni do udostępniania onlajnom. Taki ich sposób działania i wypada to uszanować.
11-02-2015, 04:31 PM
No cóż, rozumiem. Ze znalezieniem napisów i wersji nie ma żadnego problemu tylko po prostu lubię tą serię i chciałem żeby była też tutaj,ale cóż mówi się trudno. Dzięki wszystkim za zainteresowanie.
11-02-2015, 04:38 PM
Jeżeli znajdziesz twórcę napisów i uzyskasz jego zgodę, to jak najbardziej wrzucimy, to co nam podeślesz.
11-02-2015, 06:00 PM
Popytam o zgodę,ale nic nie obiecuje. Jak nic nie uda mi się załatwić to po prostu ściągnę napisy dla użytku własnego i obejrzę na komputerze.
|
|