11-09-2015, 09:15 PM
Witam, będzie może uploadowany pierwszy sezon Kangoku Gakuen w wersji uncensored? Wkurza ta cenzura a widoczki bez cenzury są przyjemne dla oka

11-09-2015, 09:15 PM
Witam, będzie może uploadowany pierwszy sezon Kangoku Gakuen w wersji uncensored? Wkurza ta cenzura a widoczki bez cenzury są przyjemne dla oka
![]()
11-09-2015, 09:28 PM
I tutaj poruszono bardzo ciekawą kwestię. Sam chętnie bym sobie rewatch serii zrobił bez cenzury.
Jednak sądzę, że lepiej byłoby z wersją bez tych denerwujących rozmazów i zamazów poczekać, aż wszystkie epizody będą przetłumaczone. To jednak jak wspomniałem moje osobiste odczucia.
11-09-2015, 10:13 PM
Fakt poszukałem i znalazłem info, z których wynika, że ostatnie odcinki pod koniec lutego dopiero podobno mają być dostępne (24 II 2016). Pozostaje tylko kwestia tego, czy tłumacz, który na A-O tę serię tłumaczy będzie miał wenę by napisy do wszystkich odcinków zrobić.
EDIT: Oczywiście samo się nie wrzuci, więc potrzeba będzie potem kogoś kto to upnie ![]()
11-09-2015, 10:48 PM
Jeżeli naprawdę bardzo ładnie poprosimy to A-O subs raczej spełni naszą prośbę... chyba
![]()
11-09-2015, 11:22 PM
... tłumacz zakończył tłumczenie serii na na bodajże 9 odcinku, więc... na niego nie ma co, chyba liczyć.
11-10-2015, 08:09 AM
Może ktoś to kiedyś dokończyć. Z tego co kojarzę Prisonera braliśmy z ANSI
![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da!
11-10-2015, 09:31 AM
Akurat dla tej serii napisy byly od A-O Subs. Chyba ElPolakoo (czy jakos tak się to pisało). Co prawda na ANSI są dostępne wszystkie odcinki, ale to od Jinja-Temple, a oni do onlajnów nie są pozytywnie nastawieni, więc zgody i tak nie będzie (choć i tak uważają że każdy onlajn kradnie na potęgę, więc nawet jeśli na strone ich napisów nie ma to pewnie i tak ktoś je ukradł- taki ot oryginalny tok myślenia, ale to już ich prywatne perwersje, a w sprawy intymne innych się nie mieszam). Skoro tłumacz jak piszesz serie porzucił, to by serie dokończyć ktoś musiałby to przejąć.
O innych jakkolwiek dostępnych napisach nic nie wiem, ale kto wie, może coś by sie znalazło.
12-31-2015, 12:09 AM
Upload Uncensureda ruszył, za niedługo reszta na stronie.
![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da! |
|