11-24-2015, 01:47 AM
Statystyki w artykułach serii anime już działają, "planuje, porzuciłem itp." klikiem na button dodaje się i odejmuje z listy, a przechodzi do statów w panelu użytkownika --> statystyki, lub bezpośrednio z artykułu klikając na cyferkę (np: 12) "12 obejrzanych serii" itp.
W panelu użytkownika będą też krzyżyki odejmujące serie, ale póki co jest klikiem na button.
Do końca tego miesiąca powinny być naprawione oceny odcinków, serii oraz wyświetlenia.
Dodana funkcja wiadomości PW, i kilka kosmetycznych drobnic.
Poprawka rejestracji FB.
Wrócą kolorki czcionki w polu "Autor napisów"
Do końca roku planuję poprawić widok ost dodanych komentarzy, resztę nie wiem, pewnie coś do głowy wleci, zależy od funduszy, mamy dość "nie tanich" programistów, ale skomplikowany silnik i budowa serwisu tego wymaga.
Oraz dodać kilka nowych playerów do standardów Anime-Odcinki.pl
W panelu użytkownika będą też krzyżyki odejmujące serie, ale póki co jest klikiem na button.
Do końca tego miesiąca powinny być naprawione oceny odcinków, serii oraz wyświetlenia.
Dodana funkcja wiadomości PW, i kilka kosmetycznych drobnic.
Poprawka rejestracji FB.
Wrócą kolorki czcionki w polu "Autor napisów"
Do końca roku planuję poprawić widok ost dodanych komentarzy, resztę nie wiem, pewnie coś do głowy wleci, zależy od funduszy, mamy dość "nie tanich" programistów, ale skomplikowany silnik i budowa serwisu tego wymaga.
Oraz dodać kilka nowych playerów do standardów Anime-Odcinki.pl