02-06-2016, 06:14 PM
Po 5 odcinku wszystkie postacie przedstawione, więc oby od następnego rozpoczęła się pożądana akcja.
02-12-2016, 12:32 PM
Główny bohater ma Egide- mityczna tarczę Ateny. To chyba jasne, że będzie robił za defensywę.
02-13-2016, 12:08 PM
Jak dla mnie to anime jest coraz gorsze, wszystko oklepane i naciągane. Niby taki potężny ten wąż był a ostatecznie został pokonany na jeden strzał -,-
02-20-2016, 07:29 AM
Seria nie przedstawia nic nowego (z resztą większość nowych nie przedstawia) przez co nie ma czegoś takiego że czekasz na kolejny odcinek. Ja po 4 odcinkach wstrzymałem
02-20-2016, 11:00 AM
Co nie zmienia faktu że wyjątkowo jest słabe ( jak dla mnie ), też tak macie że co odcinek zmieniacie ocenę na niższą?
![]()
03-04-2016, 02:56 PM
I cała impreza "urodzinowa" i tak była jednym z najlepszym momentów tego anime. Początkowe epki były spoko, potem poszło to na łeb na szyje. Design co niektórych postaci to wołał o pomstę do nieba... pani dyrektor i nasza bohaterka pokonująca przestworza w piżamie mówią same za siebie. Co prawda nadal to oglądam... ale chyba dla zabicia czasu. Mam nadzieje że jak nasz 9,8 się już wrypie w to wszystko to zacznie się coś dziać.
Tak od strony technicznej, mimo że design postaci nie jest zbyt udany (no są ze dwa wyjątki) to kreska i animacje są ładne. ![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da!
03-08-2016, 06:05 PM
Odciknek 8 i 9
W ósmym odcinku nie działo się praktycznie nic ciekawego. Za to w dziewiątym nareszcie Lucyfer wykonał jakiś ruch nareszcie pojawiło mi się uczucie czekania na kolejny odcinek. I jak myślicie Atena powie głównemu bohaterowi o swoich uczuciach czy ten wątek zostanie pominięty? |
|