01-11-2016, 11:26 PM
Co powiecie o tym animcu? Mnie do niego zachęcił przyjaciel z Niemiec, że to takie fajne 10/10 i warto... Faktycznie było warto

![[Obrazek: tumblr_o5wduhPKYK1qg78wpo1_500.gif]](https://67.media.tumblr.com/44154529938de249822ec83eec5ee4d5/tumblr_o5wduhPKYK1qg78wpo1_500.gif)
01-11-2016, 11:26 PM
Co powiecie o tym animcu? Mnie do niego zachęcił przyjaciel z Niemiec, że to takie fajne 10/10 i warto... Faktycznie było warto
![]() ![]()
01-11-2016, 11:45 PM
Warto było 10/10 bym nie dał bo momentami bardzo przedłużali... co nie zmienia faktu że sequel bym zobaczył.
![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da!
01-11-2016, 11:48 PM
8/10 może 7/10 jak dla mnie bez szału, jakoś nie podeszło szczególnie SPOILER ALERT po tym jak stracił pamięć ( nawet dropłem )
01-11-2016, 11:48 PM
Z tego co słyszałem, 2 sezony o Toumie były, 2 sezony o Mikoto też to teraz mają nam dać o Akceleratorze, mnie to cieszy bo to była jedna z bardziej skur*ysyńskich postaci ale była spoko (zwłaszcza ta dziecinada z Last Order)
![]()
01-11-2016, 11:50 PM
8 też wystawiłem...ale Index posiada naprawdę ciekawy świat i fabuła tam jest naprawdę dobra. Czwórka Main hero też jest ciekawa (SPOILER. Tak czwórka: Misaka, Touma, Index i Accelerator). Później w novelce naprawdę dzieje się dużo. Jedyne co mnie bolało w tym wszystkim to że Sister Arc w obu wersjach był tak trochę za mało "zróżnicowany". Ja wiem że to to samo...no ale ludzie trochę urozmaiceń by się przydało.
![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
01-11-2016, 11:52 PM
W nowelce było więcej o ITEM, to mi przypadło do gustu, tam były fajne postacie np. Kinuhata
![]()
01-12-2016, 12:14 AM
Novelka zachodzi jeszcze dalej... nawet została zakończona i doczekała się sequela... ogólnie nawet spin-off dostał swoją novelkę i mangę.
01-12-2016, 05:40 PM
Anime bardzo lubię dlatego dałem 8/10, ale 10/10 raczej nigdy by nie dostało bo na to zwyczajnie nie zasługuję :) Ale mimo to bym chętnie zobaczył 3 sezon.
01-21-2016, 10:42 AM
Tak odkopując rozmowę. Accelerator nie dostanie własnego spin-offu za mało popularny jest. Ale za to jest ważna częścią Indexa i Railguna... Zastanawiam się kiedy New Testament dostanie ekranizacje. Bo novelki z tej serii nadal dobrze się sprzedają.
Koko kara saki wa, ore no kenka da! |
|