03-08-2016, 04:26 PM
nie wiem czy tylko ja tak mam ale nie pokazuje mi zadnego playera a zamiast nich mam jakis dziwny kod
http://i.imgur.com/zAhLTCW.jpg
03-08-2016, 04:26 PM
nie wiem czy tylko ja tak mam ale nie pokazuje mi zadnego playera a zamiast nich mam jakis dziwny kod
03-08-2016, 04:38 PM
Wyczyść cache przeglądarki/pamięć podręczna i historie, ostatecznie zmień przeglądarkę.
Staramy się naprawić ten problem.
03-08-2016, 09:02 PM
Naprawione. Proszę o potwierdzenie.
03-08-2016, 10:03 PM
Mnie też parę razy w różnych odcinkach anime (innych anime) coś takiego wyskakiwało. Ale w moim przypadku nazwałbym to czymś w rodzaju "etapu wczytywania strony" (czy czegoś w tym stylu) - czasem się coś takiego pokazywało ale gdy strona "kończyła się wczytywać" to pojawiały się playery itp. Ale to bardzo rzadko się zdarzało więc specjalnie sobie tym głowy nie zaprzątałem.
Jeśli to nie problem to chciałbym poruszyć jedną rzec, która mnie zastanawia w tym artykule (jeśli wolno w tym samym temacie). Wydaje mi się, że odcinki są trochę przemieszane i być może jakiś brakuje. W artykule znajdują się 22 odcinki określone jako "zwykłe" oraz 3 odcinki określone jako "speciale". Ten sezon anime liczyć powinien w rzeczywistości 24 odcinki zwykłe oraz 2 odcinki specjalne (1 odcinkek to tzw. "Tomoyo Chapter" a 2 drugi to "Kyou Chapter") - chociaż osobiście zastanawiałbym się czy lepszym miejscem nie byłoby umieszczenie ich w artykule z 1 sezonem (oba odcinki mają pokazywać alternatywne wybory głównego bohatera co do partnerki (ale tych odcinków wcześniej nie oglądałem więc mogę się oczywiście mylić). Czy byłaby możliwość aby ktoś sprawdził czy coś nie zostało pomylone podczas przenoszenia odcinków na nową stronę ??
03-08-2016, 10:28 PM
Z tymi specjalami jest tak, ze oba nachodzą na dwa seriale. A część z nich zaczyna się jeszcze przed I sezonem, więc tak naprawdę, to bez znaczenia, gdzie się je wsadzi.
03-09-2016, 06:35 AM
No to pozostaje teraz jedynie pytanie dlaczego w artykule jest 22 odcinki zwykłe + 3 odcinki specjalne (jeden na początku listy a 2 na końcu) choć w rzeczywistości powinno być 24 + 2 odcinki (2 odcinki to te speciale o których wspomniałem już). Czy nie został któryś z odcinków przegapiony podczas uploadu anime na stronę, czy jeden ze "speciali" nie powinien mieć nazwy zwykłego odcinku ?? (jak spojrzałem żadna nazwa odcinku w artykule się nie powtarza - jest ich w sumie 25 a powinno być 26 jeśli trzymamy w tym artykule speciale). Dodatkowo byłbym wdzięczny gdyby osoba sprawdzająca (jeśli nie sprawi to większego problemu) zmieniła nazwę odcinka specjalnego 03 na "Kyou Chapter" bo to chyba ten odcinek ale nie jestem do końca pewien.
03-09-2016, 04:31 PM
Osobiście mamy ważniejsze rzeczy na głowie np: reupload, niż cały czas poprawiać mało istotne rzeczy.
Twórca art twierdzi że jest dobrze, więc tak zostanie.
Ponawiam pytanie o możliwość sprawdzenia zgodności odcinków umieszczonych w artykule - w artykule znajdują się 22 odcinki określone jako "podstawowe" oraz 4 odcinki określone jako "specjalne" (seria powinna liczyć 24 + 2 odcinki). I jeśli któryś z odcinków został źle nazwany to prosiłbym o poprawienie nazw odcinków na właściwą.
07-04-2016, 05:00 AM
Dziękuję
![]() |
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Clannad | 1 | 488 |
03-09-2015, 10:31 AM Last Post: |