03-27-2016, 12:49 AM
Napisałem coś już kilka dni temu, ale nie chce wstawiać całości. Pisałem to w formie tekstu piosenki, jednak odbiór jest indywidualny. To tylko początek do ogólnej oceny, jeśli się spodoba to wstawię całość °》
Mój charakter przez nienawiść został ukształtowany, przez te wszystkie lata, które powolnie mijały.
W blasku gwiazd północy, rozpaczliwie szukam pomocy.
Ile to już lat samotnie szukam właściwej drogi?
Przyjaźni szlaki przeszliście razem już setki razy, lecz nic nie stało na drodze do Twej zdrady.
Patrzę na nasze wspólne zdjęcie, byłem wtedy jeszcze dzieckiem, byłeś ważnym ogniwem w mojej rodzinie.
Piękny dzień, słoneczny dzień nie zwiastował niczyjej śmierci, zazdrość dopełnia powieści, którą piszesz Ty sam.
Tego dnia powiedzieć mam, „chce być Wujku taki sam” lecz Ty zdrajco strzałem w skroń, odbierasz mi szanse by zrobić to.
Mój charakter przez nienawiść został ukształtowany, przez te wszystkie lata, które powolnie mijały.
W blasku gwiazd północy, rozpaczliwie szukam pomocy.
Ile to już lat samotnie szukam właściwej drogi?
Przyjaźni szlaki przeszliście razem już setki razy, lecz nic nie stało na drodze do Twej zdrady.
Patrzę na nasze wspólne zdjęcie, byłem wtedy jeszcze dzieckiem, byłeś ważnym ogniwem w mojej rodzinie.
Piękny dzień, słoneczny dzień nie zwiastował niczyjej śmierci, zazdrość dopełnia powieści, którą piszesz Ty sam.
Tego dnia powiedzieć mam, „chce być Wujku taki sam” lecz Ty zdrajco strzałem w skroń, odbierasz mi szanse by zrobić to.
![[Image: tumblr_nxx1q0KN3U1ulvllco1_500.gif]](https://45.media.tumblr.com/4076f2994141e7b0daa29c766d6e1944/tumblr_nxx1q0KN3U1ulvllco1_500.gif)
She truly loved me, only she didn't know how to love.