05-14-2016, 04:35 PM
Hejo moje pytanie brzmi czy znacie jakieś anime z postacią tsundere?
05-14-2016, 04:35 PM
Hejo moje pytanie brzmi czy znacie jakieś anime z postacią tsundere?
05-14-2016, 04:55 PM
Toradora
My Little Sister Can't Be This Cute Nisekoi Suzumiya Haruhi no Yuuutsu Steins;Gate Shakugan no Shana Zero no Tsukaima Może coś się spodoba. ![]() MyAnimeList & Awesome OST Can you grab both my arms and we’ll jump out the window. Let’s see what the future holds… There’s no time.. You cant ignore how you feel inside.. I can’t wait to see them all from my heart Take my hand. So show your smile.. I will stay with you so.. Oh. You are the one. I’ve got to hide
05-14-2016, 05:04 PM
Nawet nie wiem jak odpowiedzieć
![]() ![]() - Boku wa Tomodachi ga Sukunai, - Hayate no Gotoku! - K-On! - Outbreak Company - Papa no Iukoto wo Kikinasai! - Sora no Otoshimono - Strike the Blood - Toaru Majutsu no Index (misaka-tan!) W sumie to najlepiej opierać się na dorobku aktorskim tej oto aktorki głosowej: http://myanimelist.net/people/8/Rie_Kugimiya Daradzałbym też dla dalszych poszukiwań szukać w haremówkach np (To-Love-Ru) EDIT: Shini ma ode mnie ostrzeżenie, bo wrzucił przede mną anime które chciałem polecić, przez co musiałem posta edytować :/
05-14-2016, 05:59 PM
W Gakusen Toshi Asterisk też jest.
Akikan! Kämpfer Okusama ga Seitokaichou. Date A Live Grisaia no Kajitsu Watch Episode Video Outbreak Comapany Hidan no Aria Kore wa Zombie Desu ka? Saenai Heroine no Sodatekata Watch Episode Video BTW To nie do tego działu to pytanie. Mamy już odpowiedni na to dział. http://anime-odcinki.pl/forum/forumdisplay.php?fid=133
05-14-2016, 06:09 PM
W obecnym sezonie na pewno w Hundred mamy blond kaichou z podwojnym kucykiem i sporymi oppai, a nawet Emilia lekko tsunderzy.
05-14-2016, 08:00 PM
z tego sezonu:
Sousei no Onmyouji czy nawet Kabaneri. A z reszty: Akame Ga kill > Mine Amagi Brilliant Park > Sento Date a live Fate/stay night: Unlimited Blade Works Hataraku Maou-sama! Highschool of the Dead Isekai no Seikishi Monogatari > Polecam w luj! Wymieniłem pierwsze lepsze z mojego Mala. |
|