06-01-2016, 08:57 AM
Tak jak wyżej, osobiście proponuję przyszłość bo tego jeszcze nie było ale mi to obojętne a że na podstawie właśnie takowego czasu akcji będę wymyślać to liczę na wasze propozycje
![[Image: bmpnQcj.png]](https://i.imgur.com/bmpnQcj.png)
06-01-2016, 08:57 AM
Tak jak wyżej, osobiście proponuję przyszłość bo tego jeszcze nie było ale mi to obojętne a że na podstawie właśnie takowego czasu akcji będę wymyślać to liczę na wasze propozycje
![]()
06-01-2016, 09:02 AM
Tia...
Napitalanie się statkami kosmicznymi? Mieczami świetlnymi? Pytanie... czy ty kiedykolwiek grałeś w system, gdzie akcja rozgrywa się w kosmosie? Coś typu "Gasnące Słońca"? No i to oczywiście musi być sesja.
06-01-2016, 09:05 AM
Nie nie, miałem bardziej wizję wojny na ziemi w klimatach ści fi ale to wszytko do dopracowania. Pytam bo od tego będzie zależało jak będę wymyślać fabułę a jakoś ostatnio coś czuję że dam rde wymyślać dość sporo
![]() ![]()
06-01-2016, 09:07 AM
No to w takim razie może grałeś w "Neuroshimę" bądź "Cyberpunka"?
06-01-2016, 09:11 AM
(This post was last modified: 06-01-2016, 09:12 AM by czekolada147.)
Nie... wracając do tematu. Masz propozycję czasu akcji zy Ci to pasuje, jeżeli pasuje to fajnie. Od razu mówię że zanim ja to zrobię troche minie bo muszę zaczerpnąć trochę wiedzy na temat systemu statystyk oraz dokładniej jak zrobić fabułę.
![]()
06-01-2016, 09:14 AM
IMO przez najbliższe pól roku nawet nie ma sensu niczego startować. Wnosze o nieprzekraczanie liczby 3 Pbfów naraz. Druga sprawa sci-fi wydaje się średnim pomysłem.
![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da!
06-01-2016, 09:20 AM
Dlatego pytam o wasze propozycje. Hmm arpiego ? Może bardziej w rodzaju dead Space na ziemi z różnymi dodatkami
![]()
06-01-2016, 09:33 AM
Dead Space z dodatkami...? TO ZŁY POMYSŁ. Gdyż śmiertelność graczy w tym systemie byłaby w prze uj wysoka, po za tym opisy lokacji byłyby na co najmniej pół strony A4. Jeżeli oczywiście miałoby to być na poważnie i dobrze rozegrane.
06-01-2016, 09:50 AM
Sci-fi nie jest złym pomysłem, ale pytanie brzmi jakie masz doświadczenie w prowadzeniu sesji i w ramach jakiego systemu ma to być prowadzone?
![]() "Sygnaturka usunięta. Too much gore" ~ Rogal
"Miał nadzieje, że poświęcił ich na marne"~Fejk "Tapuję Peja dla many" ~ Rogal
Wiem tylko to co widzę.
06-01-2016, 09:56 AM
Nie mam żadnego A system by polegał na pkt statystyk, porównywanie ich ewentualnie jakieś różnego rodzaju % szczęścia zależny od czegoś. Dokładnie będę dopracowywać jak przejdziemy przez ten etap
06-01-2016, 10:00 AM
Jak chcesz coś nowego, czego nie było. Zostaje ci hard sci-fi. Bo RIW to Urban.
![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da!
06-01-2016, 10:04 AM
Zostaje jeszcze Cyberpunk, coś pokroju Deus Ex'a, Syndicate, Shadowrun'a, Ghost in the Shell czy Psycho-Pass długo by wymieniać.
![]()
06-01-2016, 10:05 AM
Jak bardzo hard ?
![]() ![]() |
|