06-21-2016, 03:35 PM
czy tylko mi nie pokazuje nowych odcinków gdy na innych stronach już dawno są np. czekam na 9 i kolejne odcinki serii saijaku muchai no bahamut a na innych stronach już dawno są wszystkie czy tylko ja tak mam ?
06-21-2016, 03:35 PM
czy tylko mi nie pokazuje nowych odcinków gdy na innych stronach już dawno są np. czekam na 9 i kolejne odcinki serii saijaku muchai no bahamut a na innych stronach już dawno są wszystkie czy tylko ja tak mam ?
Jeśli czegoś nei widzisz to znaczy to tyle, że tutaj tego w bazie nie ma. A-O zakłada politykę wykorzystywania napisów za zgodą tłumacza ( tam jakieś uwarunkowania szczegółowe są ale mniejszao to). Inne onlajny napisy do późniejszych odcinków mają, ale nie znaczy to, że mieli zgodę na wykorzystanie ich.
Tutaj pojawią się wtedy kiedy osoba tłumaczaca to anime w ramach grupy suberskiej (albo współpracy na innej płaszczyźnie) zezwoli na publikację
06-21-2016, 03:40 PM
Tłumaczy który zajmował się Bahamutem, odszedł.
Jako, że teraz mam przerwę między sezonami może to machnę. ![]() ''This is a story of yourself. Just hold on tight to your memories. Don't say good bye to your own light.''~Resonant World "For the darkness has passed and the legend yet grows. You'll know, You'll know the Rogolon's come"~Szyszok
Koko kara saki wa, ore no kenka da! |
|