08-23-2016, 06:32 PM
(This post was last modified: 08-23-2016, 06:32 PM by pointer3507.)
Witam jeżeli ktoś tu zawitał to raczej ogląda serię Macross Delta stworzyłem ten wątek aby poznać wasze opinie na temat postaci , odcinków , całego anime a także utworów w nim zawartych i poznać wasze ulubione (utwory, postacie itd. ) jako iż to anime nadal wychodzi sądzę że pojawi się tu trochę nowych rzeczy
więc zapraszam do dyskusji . Najpierw zacznę może od siebie jeżeli chodzi o kreskę w tym anime jest bardzo fajna ( według mnie) i przyjemna dla oka w temacie odcinków raczej na razie spasuję. Samo anime na początku wydało mi się trochę dziwne ale tylko na pierwszy rzut oka potem zaczęło mi się coraz bardziej podobać a potem zacząłem się niecierpliwić gdy się nie pojawiało (taki już jestem) walki w nim też wyglądają całkiemfajnie fabuła..... może być nawet powiem jest całkiem spoko ale należę do tych którzy mniej o nią dbają . Co do postaci są one dość ciekawe, a moją ulubioną jest.... Mikumo! Dlaczego sam nie wiem jakoś tak mi z pośród wszystkich przypadła do gustu jest tajemnicza , jak na narysowaną wygląda dość ładnie włosy też całkiem spoko choć mogli by je zrobić inaczej bo wyglądają trochę jak macki. Utwór no cóż mam wszystkie .... ale najbardziej lubię "Giraffe Blues" (jak ktoś chce mogę wysłać cały zestaw piosenek na e-mail) ale fajnie brzmi też wiele innych piosenek. To by było wszystko z mojej strony czekam na was .

![[Image: latest?cb=20151223080120]](http://vignette2.wikia.nocookie.net/macross/images/e/e3/MacrossDeltaposter.jpg/revision/latest?cb=20151223080120)