A więc może zacznę w ten sposób iż, poszukuję anime które będą pasować do moich " wymagań" ze względu na to że w ten świat dopiero wkraczam proszę o podanie mi swoich sugestii/propozycji , co mogła bym zobaczyć. Szukanie samemu było by pracochłonne i nie wiem za którym razem natrafiła bym na sezon który rzeczywiście by mi się spodobał więc chcę zasięgnąć rady u kogoś doświadczonego w tym temacie. Także może te wymagania podam w podpunktach.
-Lubię fantastykę ( fanka Marvela) więc wszelkiego rodzaju elementy akcji,przygody, science fiction,magii są pożądane.
-Czasem jak mam gorsze dni lubię się dołować oglądając jakieś makabrycznie smutne filmy, więc dobrze by było aby dane anime miało czasem takie "Feel'sowe"momenty w których wycisnę łzy, chociaż pewnie każde jakieś zawiera.
-Jak mnie najdzie to i z chęcią na Yaoi bym sobie zerknęła z ciekawą fabułą ( uwielbiam serial Sherlock i to dzięki niemu poznałam takie coś jak yaoi, poprzez Johnlocka haha który zjarał mi mózg) lub inne hentai, tylko nie yuri.
-Nałogowo ostatnio słucham ścieżek dźwiękowych z anime, po prostu kocham ogółem muzykę epicką więc też taki mały pod punkcik aby dane anime zawierało ciekawą ścieżkę dźwiękową, chociaż pewnie każde ma jakieś momenty epickości w których się zakocham.
- Lubię też się pośmiać więc jakaś propozycją komedii też mnie ucieszy.
A teraz może, to co odpada
-romanse, nie nawiedzę tych "och'ów ach'ów"...
-Horrory..brrr nie przemawia do mnie tego rodzaju krew w anime.
No i chyba tyle jeżeli macie jakieś dokładniejsze pytania, proszę śmiało postaram się odpowiedzieć.
ah i z góry przepraszam za ortografię, niestety mam problem z interpunkcją....
-Lubię fantastykę ( fanka Marvela) więc wszelkiego rodzaju elementy akcji,przygody, science fiction,magii są pożądane.
-Czasem jak mam gorsze dni lubię się dołować oglądając jakieś makabrycznie smutne filmy, więc dobrze by było aby dane anime miało czasem takie "Feel'sowe"momenty w których wycisnę łzy, chociaż pewnie każde jakieś zawiera.
-Jak mnie najdzie to i z chęcią na Yaoi bym sobie zerknęła z ciekawą fabułą ( uwielbiam serial Sherlock i to dzięki niemu poznałam takie coś jak yaoi, poprzez Johnlocka haha który zjarał mi mózg) lub inne hentai, tylko nie yuri.
-Nałogowo ostatnio słucham ścieżek dźwiękowych z anime, po prostu kocham ogółem muzykę epicką więc też taki mały pod punkcik aby dane anime zawierało ciekawą ścieżkę dźwiękową, chociaż pewnie każde ma jakieś momenty epickości w których się zakocham.
- Lubię też się pośmiać więc jakaś propozycją komedii też mnie ucieszy.
A teraz może, to co odpada
-romanse, nie nawiedzę tych "och'ów ach'ów"...
-Horrory..brrr nie przemawia do mnie tego rodzaju krew w anime.
No i chyba tyle jeżeli macie jakieś dokładniejsze pytania, proszę śmiało postaram się odpowiedzieć.
ah i z góry przepraszam za ortografię, niestety mam problem z interpunkcją....