nie no bez przesady, ja rozumiem politykę reklam, dla tego adblocka mam na anime odcinki wyłączonego, ale czy włączony czy nie to fakty reklam się sypią, po drugie znalazłem scrypt do adblocka który to blokuje, ale skoro chce korzystać ze strony i chce by działała dalej, to czemu mam zabraniać wyświetlać się reklamą, lecz bez przesady i takiego wpychania na ryj reklam, niech sobie będą gdzieś tam po bokach, a nie że spamuje w nowych oknach i to trylionami, tylko przez to wolniej strona sama chodzi jak i nie potrzebnie mi to wpierdziela ram, i spamuje tempy jak i też virusy, chociaż AVG dostosowałem tak że tempy ma na bieżąco sprawdzać bo gdzie to już nie ma jakiegoś syfu, tym bardziej nie chciał bym by ktoś miał moje dane logowania np. od steam.
ale fakty jest taki że rok temu takiego syfu nie było a od pół roku użerać się z tym syfem to już męczące i to nieznośnie, istna kopia z anime shinde, chociaż w syfowaniu shinde się lepiej zna xd i raczej ich się nie da przebić puki co, lepiej by było zrobić zamiast tych namolnych reklam, na php blokadę odtwarzaczy jeżeli adblock jest włączony, a nie wpierdzielanie syfu.
jeżeli chciał bym syf mieć namolny to bym olał anime odcinki i wrócił do shinde, ale po woli też mam dosyć tej strony bo to już chore się zaczyna robić, więcej syfu reklamowego niż mam syfów na twarzy o.O
ale za to to ja nie winie, chodzi mi o spam na głównej stronie, jak i na przeglądaniu po seriach, jest to naprawdę uciążliwe, bardziej od teściowej (której nie mam, całe szczęście)
ale fakty jest taki że rok temu takiego syfu nie było a od pół roku użerać się z tym syfem to już męczące i to nieznośnie, istna kopia z anime shinde, chociaż w syfowaniu shinde się lepiej zna xd i raczej ich się nie da przebić puki co, lepiej by było zrobić zamiast tych namolnych reklam, na php blokadę odtwarzaczy jeżeli adblock jest włączony, a nie wpierdzielanie syfu.
jeżeli chciał bym syf mieć namolny to bym olał anime odcinki i wrócił do shinde, ale po woli też mam dosyć tej strony bo to już chore się zaczyna robić, więcej syfu reklamowego niż mam syfów na twarzy o.O
(11-20-2016, 02:16 AM)Admin Wrote: Eeee, powtórzę po raz setny... Na AO występuje od nas aby 1 reklama wyskakująca, to co wyskakuje klikając na playery, jest od właścicieli tych hostingów plików wideo, i nie mam żadnej możliwości by je skasować.
Więc piszcie do tych serwisów streemujących, i ciekawe co wam odpiszą xD Ja jako Admin tez widzę te reklamy i mi też one się wyś, nie tylko wam... Ale niestety jeśli player spełnia nasze wymagania i normy, to przez reklamy nie planuję go się pozbyć.
ale za to to ja nie winie, chodzi mi o spam na głównej stronie, jak i na przeglądaniu po seriach, jest to naprawdę uciążliwe, bardziej od teściowej (której nie mam, całe szczęście)