12-06-2016, 10:30 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2016, 10:31 PM przez SzalonaPaulina.)
*dlatego, że już to jest 3 post o takim samym tytule sorki ;-;
Poszukuję anime. Próbowałam go poszukać na własną rękę.
Przeszukując historię wyszukiwania oraz inne źródła gdzie mogłam ten tytuł spotkać, ale niestety moja praca okazała się żmudna ;_;
Anime mniej więcej taki miało opis (piszę to z pamięci)
Była sobie księżniczka. Miała wszystkiego pod dostatkiem. Ojca króla i wuja/kuzyna, w którym się podkochiwała oraz wiernego sługę,
który służył jej od młodzieńczych lat. Jednak ten wuj/kuzyn pewnego dnia zabija króla i księżniczka zostaje przez sługę ukryta w bezpiecznym miejscu. I on ją będzie przygotowywał, czy coś w tym stylu, do odbicia tronu i zabicia jej wuja/kuzyna
Jeżeli ktoś może kojarzy tytuł to proszę o podanie!
Dziękuje!
Poszukuję anime. Próbowałam go poszukać na własną rękę.
Przeszukując historię wyszukiwania oraz inne źródła gdzie mogłam ten tytuł spotkać, ale niestety moja praca okazała się żmudna ;_;
Anime mniej więcej taki miało opis (piszę to z pamięci)
Była sobie księżniczka. Miała wszystkiego pod dostatkiem. Ojca króla i wuja/kuzyna, w którym się podkochiwała oraz wiernego sługę,
który służył jej od młodzieńczych lat. Jednak ten wuj/kuzyn pewnego dnia zabija króla i księżniczka zostaje przez sługę ukryta w bezpiecznym miejscu. I on ją będzie przygotowywał, czy coś w tym stylu, do odbicia tronu i zabicia jej wuja/kuzyna
Jeżeli ktoś może kojarzy tytuł to proszę o podanie!
Dziękuje!
![[Obrazek: a9778803ced699bcb51e5da780236b0b.jpg]](https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a9/77/88/a9778803ced699bcb51e5da780236b0b.jpg)